26-9 terug naar Windhoek+ aanvulling
Door: Wil
31 Augustus 2010 | Namibië, Windhoek
We overnachten weer in het B&B Terra Africa
**********aanvulling*****
We hebben de auto ingeleverd en zijn weer waar we begonnen zijn.
De auto en tent hebben het goed gedaan, geen lekke banden of motorpech en dat is hier echt een uitzondering met al dat stof en die hitte.
Het was een geweldige reis. We hebben 3250km zelf gereden en nog ongeveer 400km. met gidsen.
We voelen ons hier thuis en meer dan welkom. De mensen zijn erg aardig (in de steden iets minder). Omdat Namibie lang van Zuid Afrika is geweest spreken de meeste mensen hier nog zuid afrikaans, dat was gemakkelijk te volgen voor ons, het is ook heel erg leuk dat veel Nederlandse woorden gebruikt zijn in straatnamen / plaatsnamen / achternamen.
We hebben het heet gehad maar 's nachts soms ook koud. (lekker dicht tegen elkaar in ons kleine tentje maakte dat weer goed)
We hebben veel wild gezien, gefotografeerd en gefilmd.
Het eten op de campings was geweldig. iedere plaats heeft zijn eigen vuurplaats voorzien van rooster en soms ook wok.
Eerst een kampvuur maken, dan als de vlammen weg zijn rooster erboven en dan een lekker steak roosteren, nee wij zijn niets tekort gekomen!
Nog 1 nachtje in Windhoek en dan begint morgen ons avontuur in Botswana. Het zal moeilijk zijn om ons verblijf in Namibie te evenaren, laat staan te overtreffen.
We laten ons verrassen!!
27 September 2010 - 15:27
Ger:
Geweldig die ervaringen. wellicht is er voor jullie een taak weggelegd in de Boxelse politiek.
Ik ben inmiddels ook weer thuis en ben begonnen met de revalidatie. Ik loop al weer als een kivit of kan ik beter spreken van een Afrikaanse paradijsvogel om dichter bij jullie ervaring te blijven. Groetjes en nog een heel fijne tijd daar. -
29 September 2010 - 21:08
Linda:
Ha pap en mam. Goed om te horen dat jullie avontuur in Namibie zo ontzettend gaaf is geweest. Hopen dat Botswana net zo veel mooie ervaringen, herinneringen en, hopelijk voor ons, plaatjes op gaat leveren! Hier is alles goed. Inge en ik zijn gisteren bij oma de Koning geweest. Ze was volgens mij blij dat we er waren. Ze geeft aan jullie ook behoorlijk te missen, maar blij te zijn met alle verhalen die voor haar uitgeprint en voorgelezen worden zodat ze in ieder geval een beetje een beeld krijgt van wat jullie daar allemaal beleven. Het was gezellig, we hebben lekker gekletst en koffietjes gedronken. Kortom, geen nieuws is goed nieuws! Geniet en laat je overdonderen door alles wat jullie nog gaan beleven! Love you! X Linda