laatste aanvulling in Namibie
Door: Wil
26 September 2010 | Namibië, Windhoek
ik heb nog een aanvulling gemaatk bij Waterberg en Windhoek
Met ons is alles goed, morgen begint ons avontuur in Botswana.
groeten en tot schrijfs
Harry en Wil / de geluksvogels
26 September 2010 - 17:39
De Buurtjes:
Hey Harrie en Wil,
Wat een geluksvogels zijn jullie om in afrika te zijn. Mooie verhalen en jullie gaan nog veel zien en beleven daar. Geniet ervan en we hopen dat jullie mooie foto s maken, zodat we die kunnen komen bezichtigen.
Veel plezier!
Groetjes Anita en Marcel -
26 September 2010 - 21:26
Jos En Mary:
Hallo daar,
Veel mooie momenten daar in Botswana, jullie gaan daar naar een natuurreservaat als wij het goed onthouden hebben, veel plezier en geniet van alles wat op jullie pad komt. Wij hebben vandaag de doop van Roan gehad, gelukkig was het in de nm mooi weer geworden en hebben we de hele middag nog fijn buiten kunnen zitten, Ze hadden een goede bbq verzorgd en iedereen kon lekker mee eten. Voor de kindjes was er een springkussen, dat was natuurlijk feest en ze zijn allemaal heel lief geweest. Ik heb jullie reisverslagen allemaal afgedrukt en aan mam gegeven, zodat zij jullie belevenissen ook allemaal mee kan volgen, dat vind ze natuurlijk ook geweldig. Ger is vanavond thuis gekomen uit het ziekenhuis en het gaat goed met hem. Jos haalt morgenvroeg nog wat hulpmiddelen op voor hem en dan kan het revalideren gaan beginnen, hij krijgt in ieder geval iedere dag een verpleegkundige over de vloer die hem komt helpen met de wondverzorging. We hopen maar dat de genezing net zo snel vooruit gaat als in het ziekenhuis. Wij wensen jullie veel avontuur in Botswana en wachten jullie enthousiaste verhalen weer af. Geniet ze met volle teugen. -
27 September 2010 - 19:53
Jacqueline:
Ha Harry en Wil,
Nog heel veel plezier en geniet van deze mooie reis en geweldige ervaring! Reusel is geen Afrika, maar ook dat wordt leuk in november!
Groetjes
Jacqueline