25-9 + aanvulling
Door: Wil
19 Augustus 2010 | Namibië, Windhoek
****aanvulling***26-9
We hebben op de camping onze was gedaan, binnen een uurtje droog door zon en wind, en de tassen gepakt want morgen moeten we terug naar Windhoek. We hebben de auto schoongemaakt en nu hebben we geen zin meer om de tent uit te vouwen en gaan we weer lekker in een lodge. Alle ramen en deuren moeten afgesloten zijn als je niet thuis bent want er lopen heel wat brutale bavianen rond. We besluiten om nog een laatste game drive te doen op de waterberg.
**********
de game drive was van 16.00 tot 20.00uur. De gids bracht ons naar boven en vertelde ons ondertussen hoe dit Nationale Park ontstaan is.
Waterberg is een berg van ongeveer 1350meter hoog en de bovenkant is helemaal vlak. (ongeveer 100 km. lang en 50km breed.) Men is op het idee gekomen om op deze vlakte een aantal inheemse dieren uit te zetten, allen gezond en goed voor voortplanting. Om dit alles rendabel te maken worden er game drives georganiseerd.
Het was leuk maar wij hebben weinig wild gezien, maar ja, dat is all in the game!